De ce ti-ai lua un caine …

… ca apoi sa il dai afara pentru ca ti-ai luat altul?

Jur ca nu inteleg.

De ce ai tine un caine doi ani sau 2 luni sau cat o fi ca apoi sa il dai afara pentru ca ai primit unul de rasa? De ce Doamne iarta-ma iei un maidanez daca tu vrei unul cu pedigree?

Babaiatule, nu inteleg! Pe bune!

Sau si mai tare! Am catel si ma mut cu chirie, dar uit sa ii spun si proprietarului. Si apoi pun anunt pe facebook “Am incercat sa il conving pe proprietar dar nu vrea. Trebuie adoptat. Pana maine daca se poate, ca altfel trebuie sa il las in strada!”  O fi greu sa ii spui aluia in avans ca ai vrea sa te muti cu tot cu caine? Sau cand cauti casa sa precizezi ca ai un patruped care vine la pachet in contractul de inchiriere ? Ca nu toata lumea accepta patrupede in casa.

Recunosc, astazi ZENul meu are o sincopa. Nu judec, doar ma intreb: e conectat creierul sau sufletul cand faci chestia asta? Creierul poate ca este, ca iti rezolvi problema. Dar sufletul sigur nu este. Nu ai cum sa lasi un patruped in strada dupa ce l-ai avut in casa ta sau in curtea ta, a dat din coada de cate ori ai aparut in raza lui vizuala, te-a iubit si cand n-aveai chef de el, te-a asteptat in fiecare zi cu aceeasi dragoste si ce ii oferi tu? Un frumos branci pe scari.

N-ar fi mai simplu, daca tot e problema si nu il mai poti tine, sa ii cauti un alt stapan? Ma rog nu simplu, mai cu suflet…

I don’t get it!

Poti indura asta? Sa stea asa la poarta ta? Se pare ca unii pot… 😦

max1

 

Leave a comment