Gheata in mijloc de canicula

Mi-au inghetat gandurile. Si cuvintele. Stau la soare si inghet de frig.

top_hat_ice_cubes
@KateAnnexTerrasochi

Frigul ala care iti patrunde in toata fibra. Care vine dinauntrul tau. Frigul ala pe care il simti cand ai dat tot si nu mai ai nimic. Cand simti ca esti intr-un montagne russe care nu se mai termina. Si inchizi ochii si astepti … Cand placerea adrenalinei a trecut si simti disperarea nesfarsitului.

Am fost una dintre acele persoane care am crezut ca “Dragostea invinge!”. Ca nu conteaza tie iti place EPICA sau Nightwish dar lui(ei) DJ XXX, daca tu ai prieteni/amici/cunostinte for  “no reason” dar el(ea) considera ca e pierdere de vreme cat timp nu te ajuta cu ceva, daca tu  ai doua facultati iar el(ea) niciuna, daca tu mai ierti iar el (ea)niciodata, daca tu ai avut o copilarie fericita iar el(ea) nu, daca tu lasi lumina aprinsa dar el(ea) nu, daca tu citesti carti dar el(ea) nu, daca tu ai dar el(ea) nu… Dragostea invinge, iti spui!!!!

Dragostea aia care invinge te lasa balta! Descoperi intr-o zi ca s-a dus si te-a lasat cu restul. Cu restul care ar trebui sa se potriveasca ca piesele unui puzzle. Ca asta face ea Dragostea aia care invinge totul: te aduce impreuna cu celalalt, iti unge agrenajele ca apoi sa-si ia fluturii si plece si sa te lase cu respectul, prietenia, potriveala. Poate iti mai lasa un fluture , doi … Si te trezesti cu doi fluturi care zboara bezmetici, se mai lovesc de cate un geam si vor sa iasa, ametesc si o iau de la inceput in acel haos. Care se deschide ca un hau si realizezi ca nu, dragostea nu invinge. Nu invinge prapastia dintre doi oameni care nu au ce-si spune pentru ca vin din lumi paralele. Care nu au ce-si spune pentru ca nu au subiecte comune. Care provoaca niste calamitati atunci cand intra intr-o discutie. Care nu pot construi nimic pentru ca au proiecte diferite.

@andrey
@andrey

Si te trezesti intr-o cursa de  montagne russe care nu se mai termina. Pentru ca unul vrea si celalalt nu. Pentru ca unul are si celalalt nu. Pentru ca unul vrea sa iasa iar celalalt se agata cu disperararea omului care nu are. Nimic.

Si ingheti. Iti ingheata gandurile si cuvintele si simturile.

Si iesi la soare si astepti sa te topesti. Dar nu se intampla nimic.

Si astepti … dezghetul. Si iti spui ca data viitoare vei avea grija mai mult de puzzle si mai putin de fluturi.

melting
@andrey

Dar pana atunci … astepti. Si te rogi sa te dezgheti ca sa o poti lua de la inceput…

Advertisements

2 thoughts on “Gheata in mijloc de canicula

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s